nike sb dunk high doraemon

it's like the feeling you get when everyone except for you gets sick with coronavirus.

Moderators: chadiLLac, Moony

Post Reply
wsxs0xqn
Posts: 3
Joined: Thu Jan 14, 2021 3:06 am

nike sb dunk high doraemon

Post by wsxs0xqn »

Image
Fans van de Nike Dunk High rennenomg.com hebben veel te vieren in 2020, aangezien het klassieke basketbalmodel een indrukwekkende terugkeer heeft gemaakt. Winter 2020 leverde de eerste exclusieve damesuitgave van het model met de Nike Dunk High Varsity Purple (W) op. Deze release is geïnspireerd op de exclusieve Japanse City Attack Dunk High die in 1999 werd uitgebracht.

De Nike Dunk High Varsity Purple krijgt de OG-behandeling als het gaat om kleurblokkering. Met nike schoenen dames roze een mix van glad wit en Varsity Purple-leer aan de bovenkant, heeft deze aankomende release vergelijkbare tweekleurige kenmerken als de Spartan Green- en Maize-kleurstellingen. Wat deze versie onderscheidt, is de doorschijnende paarse buitenzool en het gouden geborduurde tonglabel.

Nike 's Dunk High heeft een geweldig jaar achter de rug, samen met Concepts en nike sb dunk high doraemon klassieke kleurstellingen zoals' Pro Green ', en nu wordt het paar uitgebracht in een andere populaire tint -' Pure Platinum '. Dunk High komt na een overvloed aan gewaagde kleurstellingen, en hoewel het qua kleur vergelijkbaar is met de Slam Jam Dunk High, biedt het iets dat nog scherper en schoner is.

Het is ook volledig Populaire stijl gemaakt van leer, wat betekent dat de witte basis gemakkelijk schoon te maken is als je ervoor kiest om deze te dragen op de komende en niet-ideale winterdagen. Ondanks zijn monotone uiterlijk doet de Dunk High "Pure Platinum" dat wel bieden veel details. Zo is de teenendoos geperforeerd, is de tong gemaakt van ademend mesh, is de hak doorgestikt en opgevuld voor extra comfort.

https://www.rennenomg.com/
Post Reply