adidas solar boost 19 rood

it's like the feeling you get when everyone except for you gets sick with coronavirus.

Moderator: Moony

Post Reply
cb99z7og
Posts: 3
Joined: Mon Sep 07, 2020 2:40 am

adidas solar boost 19 rood

Post by cb99z7og »

Image
adidas schoenen dames grijs Een schoen die vandaag in de uitverkoop is, is de Adidas Solarboost hardloopschoen. Onze digitale redacteur Ben Hobson schreef: "een trainer die is gebouwd uit de behoefte aan een doe-het-allemaal hardloopschoen die puur gericht is op prestaties. De schoen voelt stabiel aan op de voet en dit komt vooral doordat de geleider / energierail het geweldig doet. taak om precies de juiste hoeveelheid stabiliteit toe te voegen, vooral lateraal, zonder aanmatigend te zijn. Terwijl bij veel schoenen uw voet bovenop de zool zit en op zijn plaats wordt gehouden door het bovenwerk, voelt deze schoen aan alsof hij de achterkant van de voet bekomt, de rails waardoor de voet in de schoen kan rusten in plaats van erop.

adidas schoenen heren wit Bij onze eerste korte runs met de schoen maakte de Solar Boost indruk met zijn veerkrachtige en responsieve rit. Niet verwonderlijk gezien de reputatie van het Boost-tussenzoolmateriaal, maar het is altijd goed om te zien dat die eigenschappen zijn blijven hangen in een nieuwe schoen. Ben je een fan van Boost, dan stelt deze schoen zeker niet teleur. En nog beter, de schoen valt niet ten prooi aan enkele van de traditionele valkuilen van Boost. Sommige van de meer lifestyle-georiënteerde hardloopschoenen, zoals de Ultra Boost, kunnen slordig aanvoelen onder de voeten.

adidas schoenen zwart 2020 Hoewel dit model een Boost-middenzool over de volledige lengte heeft, wordt het geholpen door de dubbele EVA-rails, de Solar Propulsion Rail genaamd, aan weerszijden van de voet. Deze hielpen zeker om de voet vast te houden tijdens het hardlopen tijdens de testperiode.Hoewel de tussenzool bij veel hardlopers bekend zal zijn, is het bovendeel zeker een afwijking van andere schoenen in de Boost-familie. Beginnend met de voorvoet, gebruikt Adidas wat ze een Stretch Mesh noemen op de voorvoet die een beetje aanvoelt als de binnenkant van een wetsuit. Het laat de tenen bewegen en onze testers van verschillende voetmaten hadden geen problemen met vernauwing of knijpen.

adidas solar boost 19 rood Het is zeker een afwijking van de Ultra Boost die een volledig gebreide bootie uit één stuk gebruikt. Als je naar de middenvoet gaat, krijg je een omslag die is gemaakt van vezels die het Parley-materiaal bevatten, dat gerecycled plastic uit de oceaan gebruikt. Het doet een geweldige job om de schoen strakker te maken, zodat u hem naar uw individuele voorkeur kunt spannen. Dit maakt deel uit van wat het meer een performance-schoen maakt dan een lifestyle-schoen. Nogmaals om het te vergelijken met de Ultra-boost die een kooi gebruikt om de middenvoet vast te zetten, deze wikkelt zeker strakker om de voet tijdens de voetstap veilig te houden.

https://www.schoenenftwr.com/
Post Reply