Adidas Torsion X Orbit Grey/Scarlet

it's like the feeling you get when everyone except for you gets sick with coronavirus.

Moderator: Moony

Post Reply
9n5zrufw
Posts: 3
Joined: Fri Jul 24, 2020 6:42 am

Adidas Torsion X Orbit Grey/Scarlet

Post by 9n5zrufw »

Image


De Schoenen Adidas Groen is terug en het is een klassiek silhouet dat is geïnspireerd op tennis uit de jaren 90 en geeft het een Stefan Edberg-gevoel. Behandeld in een officiële kleurstelling van "White / Core Black-Solar Yellow", straalt het lage model vintage styling uit met moderne accenten, terwijl het witte leren bovenwerk contrasteert met levendige kleuren zoals geel, paars en groen op de Three Stripes. Eindelijk, een EVA-tussenzool met Torsion-systeem met grijs / zwarte accenten ronden het ontwerp af.


De nieuwe Schoenen Adidas Nieuw is een bijgewerkte versie van de Trediac, een origineel model dat in de jaren 90 luncht. Dit aanbod van de adidas Torsion TRDC komt gekleed in een Crustal White kleurblokkering. Het heeft reflecterende details op een ballistisch nylon bovenwerk bovenop een schokabsorberende tussenzool.


De Schoenen Adidas Dames is de nieuwste toevoeging van de Three Stripes aan hun Torsion-serie, gebouwd met designelementen uit de jaren '80 en begin jaren '90. Dit aanbod wordt geleverd met een doorschijnend bovenwerk dat opvallende branding onthult, samen met suède getextureerde overlays. Solar Red contrasterende accenten overal bovenop een White Boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


Adidas Originals brengt hun Adidas Torsion X Orbit Grey/Scarlet silhouet terug, een model dat geïnspireerd is op tennis uit de jaren 90 en het combineert met een Stefan Edberg-gevoel. Deze aanbieding heeft een vintage stijl met een modern tintje, en heeft een bovenwerk van wit zacht leer met hints van retro kleuren op de Three Stripes. Het ontwerp is afgewerkt met een EVA-tussenzool met Torsion-systeem.


https://www.packnieuwe.com/
Post Reply