Adidas Terrex Skychaser Livestock Grijs Zwart

it's like the feeling you get when everyone except for you gets sick with coronavirus.

Moderator: Moony

Post Reply
h5cyqbom+
Posts: 3
Joined: Tue Jul 21, 2020 7:22 am

Adidas Terrex Skychaser Livestock Grijs Zwart

Post by h5cyqbom+ »

Image


Een BOOST-zool over de volledige lengte wordt gecombineerd met een Continental-buitenzool en Schoenen Adidas Groen, zodat je grip kunt vinden op gladde en oneffen oppervlakken. Andere voordelen die door wandelaars zijn goedgekeurd, zijn onder meer het ademende vermogen en het totale gewicht van de schoen: 400 g voor herenmaten en 340 g voor dames.


Sportkledingmerk Schoenen Adidas Nieuw werkt opnieuw samen met het milieu-initiatief Parley for the Oceans om een ​​bijgewerkte versie van zijn Terrex-wandelschoen uit te brengen, die is gemaakt van gerecycled oceaanplastic. De Terrex Free Hiker Parley maakt gebruik van een garen dat speciaal is ontwikkeld door de non-profitorganisatie Parley for the Oceans van Ocean Plastic, een handelsmerknaam voor afvalplastic dat is verzameld van kustlijnen en kustgebieden.


De Schoenen Adidas Dames heeft een waterafstotend bovenwerk geweven met het Parley Ocean Plastic garen. De sokachtige pasvorm van het Primeknit-bovenwerk is ontworpen om uit te rekken en zich aan te passen aan alle voetvormen. De schoen maakt ook gebruik van de Boost-tussenzool van het merk, die is gemaakt van een rubberachtig materiaal dat met lucht is ingespoten om bubbels te creëren die met elkaar versmelten tot een veerkrachtig oppervlak.


Adidas Terrex Skychaser Livestock Grijs Zwart materiaal is gemaakt van plastic afval uit de zee dat nieuw plastic kan vervangen tijdens het vervaardigen van verschillende producten. Het plastic wordt verzameld op afgelegen eilanden, stranden en kustgemeenschappen. Vervolgens wordt het versnipperd en opnieuw bewerkt tot een hoogwaardig polyestergaren dat geschikt is voor gebruik in sportkleding.


https://www.packnieuwe.com/
Post Reply