Nike Daybreak Type Sort/Team Orange/Sail

it's like the feeling you get when everyone except for you gets sick with coronavirus.

Moderators: chadiLLac, Moony

Post Reply
su7c4mqu+
Posts: 3
Joined: Thu Feb 25, 2021 2:55 am

Nike Daybreak Type Sort/Team Orange/Sail

Post by su7c4mqu+ »

Image


Den næsten sorte, marineblå "Obsidian" klæder hele basen, så de lysere elementer skiller sig ud. Havregryn, der iconicmore.com bruges omkring tåen og bagsiden, suppleres med neon “Volt” på kvartpanelet og pulserende crimson på disken. Swoosh, snørebånd og mellemsål tilføjer derefter hvide knopper for et rent, moderne look, der stadig skaber en erklæring.


Nike Sportswear har ristet en Nike Sko Sort farvevej med kaffe-tema, der starter det nye år. Klædt i farveskema hvede, mahogni og korn. Denne Nike Daybreak er konstrueret i en mesh base med ruskind overlays. EN “RUSTET AF NIKE, INC.” meddelelsen er stemplet på den laterale hæl med en kat-i-en-krus-grafik på indlægssålerne ovenpå en lysebrun mellemsål og gummivaffel ydersål i gummi fuldender designet.


Født i N.354-klæde var Nike Daybreak Type Sort/Team Orange/Sail uden tvivl vellykket ud af porten for sin reserverede dekonstruktion af den tidløse silhuet. Og mens mange sammenligner det med sacai og UNDERCOVER, sidder modellen i et eget rum og leverer enkle farveveje i alle mulige paletter. Det nyeste, skønt det ikke er lige så dristigt som et par, der går forud for det, tager et reserveret arrangement af hvid og creme og fremhæver det yderligere med kontraststing, en lys crimsonudsmykning, der tager form af swoosh, mens den også detaljerer forfoden og tungen.


De fleste tidligere optagelser af 100% Autentisk Daybreak Type har brugt et ultra-minimalt mesh til den øverste baselag, men "Fur Pack" vælger i stedet en sort tekstilopbygning med et gitteret, ripstop-lignende mønster. Dette er overlappet af fem forskellige farvede stykker: en gul-guld ruskindskærm, en lyseblå forfodsoverlay, lodne mintgrønne øjne, der giver designens moniker, rige olivenfarvede syntetiske hælklip og clamshellrosa hælflig.


https://www.iconicmore.com/
Post Reply